Despre Noi

Pasiunea pentru publicitate începe în 1993

Povestea noastră începe cu dorința de a crea lucruri autentice, prin intermediul cărora ne-am dorit întotdeauna să comunicăm pasiune și implicare.

Am contribuit la lansarea în România a mai multor brand-uri precum Coca Cola, Sprite, Bonaqua, Fanta, Pepsi, Tuborg, Stella Artois, Golden Brau, Kaiser, Malbera, Bergenbier, Ciuc, Arbema, toate brand-urile de țigări, Marllboro, Winston, Monte Carlo, Hollywood, Assos, Lucky Strike, brand-uri precum Calve, Pringles, Shell, Dunlop, Agip, Bosch și istoria continuă.

Brodăm din 1995 pentru branduri din confecții

Procesul de creare a broderiilor este unul complex. Pentru început, purtăm o discuție cu tine pentru a identifica dorințele și nevoile tale. Urmează să proiectăm un model original, utilizând tehnologii avansate, prin priceperea dobândită în mulți ani de provocări.

Cu mare grijă alegem materialele. Folosim ață și materiale de calitate conform cerințelor stabilite. Apoi ceea ce inițial a fost o idee sau o poză, se transformă în artă cu ajutorul echipamentelor de brodat de ultimă generație. Ne pasă de rezultatul final, pentru că fiecare lucrare ne reprezintă și dorim clienți mulțumiți care să povestească experiența plăcută și altora.

Armani, Versace, Desigual, Savage, Gant, Adidas, Lotto, North Face, Vaude, Gucci, Drykorn, Diesel, Steilmann, C&A, Disney, Trussardi, Ducati, O’Neill, Mark’s & Spencer, Kodiak, Richard Roberts, Navigare și nu numai sunt doar câțiva din clienții noștrii mulțumimți.

Asigurăm un nivel de calitate foarte înalt și îl menținem în timp, în așa fel încât colaborarea cu noi să fie cât mai previzibilă și lipsită de stres.

Colaborăm activ cu partenerii noștrii pentru a obține rezultate remarcabile și repetabile.