Comenzi personalizate

Proiectare

Înainte de a crea o broderie exclusivă pentru clienții noștri, ținem cont de câteva aspecte. Suntem atenți la cerințele clienților, iar satisfacția acestora este un atu important pentru noi. Începem prin a proiecta modelul dorit de client. Dispunem de echipamente performante, ceea ce ne permite să proiectăm rapid și cu mare atenție modelul de broderie stabilit.

Pentru că ne pasă de opinia clientului, știm să oferim broderii autentice și de calitate. Primul pas în realizarea broderiei este efectuarea unui model grafic. După ce modelul este aprobat de client, vom realiza broderia cu ajutorul mașinii de brodat computerizate. Soft-urile pe care le folosim, ne permit să realizăm orice tip de broderie cu precizie maximă a detaliilor și combinație complexă de culori, text, sigle și elemente grafice.

Alegem cu atenție sporită materialele și suprafețele pe care se va realiza broderia. Vom realiza un program pentru mașina de brodat, care va ține cont de tipul de material pe care se brodează – grosimea, elasticitatea și tipul țesăturii.

Conditii tehnice de intretinere

Produsele personalizate prin broderie nu se fierb, nu se spala cu clor/inalbitori si se calca pe dos sau acoperite cu alta panza.

Nu este indicata uscarea produselor brodate in masinile automate de uscat rufe.

Recomandam personalizare prin broderie pe produse promotionale de calitate: jachete, tricouri polo, tricouri groase, sepci groase, pe produse din fleece/polar etc.