Comenzi personalizate

Proiectare

Proiectam broderii conform cerintelor si comunicam telefonic si prin email cu beneficiarii nostri rapid si cu dorinta de a realiza broderii de inalta calitate, la preturi competitive. Comunicarea operativa ne face sa ajungem la solutii tehnice optime in ceea ce priveste raportul pret/calitate.Primul pas este procedeul numit digitizare prin care un model grafic (cdr, ai, jpeg, tif, etc.) este transformat într-un program in cod masina de brodat, prin intermediul unui soft dedicat.

Urmatorul pas, dupa acceptarea modelului scanat sau a mostrei, este realizarea broderiei cu ajutorul masinii de brodat controlate de calculator.
Avem nevoie de o imagine de o calitate cât mai buna, vectoriala sau bitmap. Vom realiza un program pentru masina de brodat care va tine cont de tipul de material pe care se brodeaza – grosime, tip de tesatura, elasticitate, natura suprafetei.

Detaliile sunt de asemenea importante: liniile nu pot fi mai subtiri decât firul de ata, pasul de coasere are limite atât inferioare cât si superioare din ratiuni tehnice si de utilizare.

Putem pozitiona foarte precis broderiile pe semifabricate pentru a garanta corectitudinea îmbinarilor ulterioare.

Aceeasi broderie trebuie reproiectata daca urmeaza sa fie facuta pe un material cu proprietati diferite. In cazul in care vei dori sa modifici semnificativ dimensiunile, vom fi nevoiti sa refacem proiectarea intrucat scalabilitatea unei proiectari este redusa pentru ca influenta deformarilor nu este liniara.

Conditii tehnice de intretinere

Produsele personalizate prin broderie nu se fierb, nu se spala cu clor/inalbitori si se calca pe dos sau acoperite cu alta panza.

Nu este indicata uscarea produselor brodate in masinile automate de uscat rufe.

Recomandam personalizare prin broderie pe produse promotionale de calitate: jachete, tricouri polo, tricouri groase, sepci groase, pe produse din fleece/polar etc.